Rojstni dnevi
Praznovanje rojstnega dne z ekipo Paintball Ljubljana

Ste naveličani enoličnih rojstnodnevnih zabav in bi si želeli poskusili nekaj novega?

Vam težave dela najem prostora za otroški rojstni dan v Ljubljani?

 Bi si želeli športni rojstni dan za vašega otroka ali praznovanje otroškega rojstnega dne na prostem v Ljubljani?

Potem vam Paintball Ljubljana ponuja rešitev! Velik zelen poligon v naravi in pokrit piknik prostor, kjer lahko poteka rojstnodnevna zabava za več otrok.

Rezervirajte termin za praznovanje rojstnega dne, za vse ostalo poskrbimo mi.



Program rojstnodnevne zabave traja od 135 min - 180 min in zajema:

1

OGREVANJE + IGRA

Izbirate lahko med naslednjimi igrami; Nerf (6+), laser tag (7+), paintball za otroke (7+) ali paintball za najstnike (12+). Izbira igre je odvisna od starosti udeležencev in želje slavljenca. Vsak program začnemo z ogrevanjem in razlago pravil ter nadaljujemo z igro na poligonu. Za več informacij o programih spodaj kliknite na izbrano aktivnost. Torej kam za rojstni dan? Na Paintball Ljubljana!

 

2

Pogostitev

Za vas bo ekipa Paintball Ljubljana pripravila pokrit prostor za praznovanje rojstnega dne za otroke. Tam se lahko po končanih spopadih borci odpočijejo in okrepčajo. Ne glede na to, kateri paket in način pogostitve izberete, vam omogočimo prostor za pogostitev, hladilnik in nož za torto ali pico. Animator v tem delu ni prisoten. S seboj prinesite torto in pizzo oz. oboje in vse, kar boste potrebovali za pogostitev (krožniki, pribor).

 

 

Paintball Ljubljana – top rojstni dnevi! Praznovanje rojstnega dne na prostem na zunanjem poligonu ob Ižanski cesti ali v indoor areni na Kranjčevi ulici 20 v Ljubljani- v vsakem vremenu!

 

KAKO REZERVIRAM TERMIN?

Za rezervacijo termina, najprej spodaj izberite željeno igro in nato na strani posamezne igre zaključite rezervacijski postopek. Ob naročilu v opombe pripišite, da gre za praznovanje rojstnega dne ali pa nas kontaktirajte na preko e-maila ali kontaktnega obrazca.