Rojstni dnevi
Praznovanje rojstnega dne z ekipo Paintball Ljubljana

Zabava za rojstni dan se približuje, ideje pa ni?

Ste naveličani enoličnih rojstnodnevnih zabav in bi si želeli poskusili nekaj novega?

Vam težave dela najem prostora za otroški rojstni dan v Ljubljani?

 Bi si želeli športni rojstni dan za vašega otroka ali praznovanje otroškega rojstnega dne na prostem v Ljubljani?

Potem vam Paintball Ljubljana ponuja rešitev! Velik zelen poligon v naravi in pokrit piknik prostor, kjer  potekajo top rojstnodnevne zabave za za vaše otroke

Rezervirajte termin za praznovanje rojstnega dne, za vse ostalo poskrbimo mi.Program rojstnodnevne zabave traja od 135 min - 180 min in zajema:

1

OGREVANJE + IGRA

Izbira igre je odvisna od starosti udeležencev in želje slavljenca. Vsak program začnemo z ogrevanjem in razlago pravil ter nadaljujemo z igro na poligonu. Za več informacij o programih spodaj kliknite na izbrano aktivnost. Torej kam praznovati rojstni dan? Na Paintball Ljubljana!

 

2

Pogostitev

S seboj prinesite torto, pizzo oz. druge dobrote ter kozarce, pribor in krožnike. Smeti pospravite in odnesete s prostora s seboj. Pinate in konfeti niso dovoljeni.

Animator v delu pogostitve ni prisoten.

Ne glede na to, kateri paket in način pogostitve izberete, vam torej ponujamo prostor za pogostitev, hladilnik, nož za torto ali pico in pitno vodo. Prostor za pogostitev morate zapustiti točno ob končanem terminu, saj moramo prostor pripraviti za naslednjo skupino.

 

 

 

Paintball Ljubljana – top rojstni dnevi ! Praznovanje rojstnega dne na prostem na zunanjem poligonu ob Ižanski cesti ali v indoor areni na Kranjčevi ulici 20 v Ljubljani- v vsakem vremenu! In nora zabava za otroke se lahko začne !

 

KAKO REZERVIRAM TERMIN ZA praznovanje rojstnega dne na prostem ali v indoor areni?

Za rezervacijo termina, najprej spodaj izberite željeno igro- indoor ali outdoor.

Nato na strani posamezne igre poiščite koledarček. Kliknete na željen datum in izpisali se bodo prosti termini. Izberite željen termin in zaključite rezervacijski postopek.

Prosimo, da za število udeležencev pripišete maksimalno število otrok, kolikor ste jih povabili. Plačilo se izvede glede na število prisotnih otrok na dogodku.

Ob naročilu v opombe pripišite, da gre za praznovanje rojstnega dne ali pa nas kontaktirajte na preko e-maila ali kontaktnega obrazca.