O nas

Kako do nas?

PAINTBALL LJUBLJANA NUDI AKTIVNOSTI NA DVEH RAZLIčNIH LOKACIJAH:

  • ZUNANJI POLIGON ob Ižanski cesti
  • NOTRANJI POLIGON v klubu Cvetličarna na Kranjčevi ulici 20, Ljubljana

 

 

Z AVTOM DO ZUNANJEGA POLIGONA

Ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu Ljubljana Rudnik in sledite smernim tablam proti Igu.

SMER PROTI PRIMORSKI
Po izvozu v prvem križišču zavijete levo na Bettetovo cesto. Pri naslednjem semaforju ponovno zavijete levo na Peruzzijevo ulico in prečkate avtocestni nadvoz in prispete do semaforiziranega križišča z Ižansko cesto (levo Bar Bober in nasproti kitajska restavracija).

SMER PROTI DOLENJSKI
Po izvozu v prvem križišču zavijete levo na Peruzzijevo ulico in nadaljujete naravnost dokler ne prispete do semaforiziranega križišča z Ižansko cesto (levo Bar Bober in nasproti kitajska restavracija).

V križišču zavijete levo na Ižansko cesto v smeri Iga. Vozite naravnost, približno 1km, dokler na levi ne zagledate naše oglasne table, kjer zavijete levo.

P

Prostor za parkiranje je zagotovljen. Ko pridete na poligon zavijete desno, kjer je parkirišče primerno tudi za avtobuse.

Z AVTOBUSOM DO ZUNANJEGA POLIGONA

Do nas lahko pridete tudi z mestnim avtobusom. 10 metrov od poligona je avtobusna postaja Hauptmanca, kjer vozi avtobus št. 19i Tomačevo-Iška vas. ki vas pripelje direktno do centra mesta. Vozni red avtobusa najdete tukaj.

Naša zgodba


Naši začetki so bili na Ptuju in segajo v leto 2008. Uporabljali smo zapuščen poligon, ki je včasih služil vojski za shranjevanje orožja.

Leta 2010 smo dobili na razpolago poligon na odlični lokaciji v Ljubljani, kjer smo 6 let delovali pod blagovno znamko Paintball klub Eko. Poligon je bil v tem času dvakrat posodobljen.

Z letom 2016 smo se preimenovali v Paintball Ljubljana, zamenjali grafično podobo, prenovili spletno stran, ki omogoča tudi spletno naročanje. Prav tako smo ponovno popolnoma prenovili poligon.

Vabljeni, da si ogledate našo lokacijo in ponudbo.

 

Telefon Paintball Ljubljana

Za informacije in posebne ponudbe pokličite
vsak delovni dan
od 08:00 do 13:00

Rezervacije po telefonu niso mogoče. Uporabite rezervacijski obrazec na posamezni strani ponudbe.

O nas - telefonKličite
Paintball Ljubljana (+386)
041 888 998

Pišite nam