Cenimo vaše zaupanje, ki nam ga vsak dan izkazujete in ste del naše skupnosti.

Pri Paintball Ljubljana je bila, je in bo vaša varnost na prvem mestu. Tako kot vi, tudi mi še naprej spremljamo stanje in poročila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) o najnovejših razmerah.

Na korono smo pripravljeni:

1. OPREMA

a) Maske

Vzpostavili smo sistem dezinfekcijskega protokola. Stranke vedno prejmejo razkuženo masko.

Vsako masko očistimo v 3 korakih. Po uporabi jo razkužimo, operemo, posušimo čez noč in jo pred uporabo še enkrat razkužimo. To zagotavlja, da nobena stranka ne uporablja maske, ki jo je isti dan že uporabljala druga stranka. Svetujemo vam, da spremljate vašo masko (številka na notranji strani) in se prepričate, da nosite samo svojo masko. Če ste masko kje pustili ali pozabili številko to povejte inštruktorju in dobili boste novo masko.

b) Puške

Vse puške so očiščene in razkužene pred in po vsaki skupini.

c) Kombinezoni

Vsi kombinezoni in zaščitni jopiči se po vsaki uporabi strojno operejo in posušijo. Minimalna razdalja med garderobami je zagotovovljena.

2. PIKNIK PROSTOR

Ponujamo velik piknik prostor z dovolj prostora med mizami in klopmi za ohranjanje distance.

Vse mize, klopi in prostor po vsaki skupini razkužimo.

3. POLIGON

Naš poligon meri 5.000 m2. Že igra sama po sebi zahteva minimalno razdaljo 7 metrov med igralci.

Ob vstopanju in zapuščanju poligona vas čaka obvezno razkuževanje rok na postaji, ki je opremljena z razkužilom (min 70% alkohola).

4. Rezervacije

Število strank na poligonu omejujemo z zahtevo po rezervacijah. V primeru, da vi ali kdorkoli iz vaše skupine zboli, lahko rezervacijo kadarkoli odpoveste. Cenimo vašo potrpežljivost in razumevanje, ko se vsi skupaj privajamo na novo realnost.

5. PRIPOROČILO

Naše zaposlene in stranke spodbujamo, da se držijo smernic NIJZ in WHO. To pomeni temeljito in pogosto umivanje rok. Izogibajte se dotikanja obraza, oči, nosu in ust. Zaposlenim in strankam svetujemo, naj ostanejo doma, če so bolni ali so imeli kakršenkoli stik z osebami, ki so bile morda izpostavljene virusu ali drugim boleznim.

Petka z upoštevanjem varnostne razdalje 😉